Akoestische buffetpiano

Er wordt vaak gezegd dat een beginneling geen ‘goede’ piano moet hebben omdat ze nog geen verschil kennen. Dus koop je maar de ‘goedkoopste’. Dit is natuurlijk niet waar. Een beginneling heeft de beste piano nodig die u zich kan veroorloven. Op een ‘oude, versleten’ piano spelen kan frustrerend werken en slechte speelgewoonten aanleren. Mooie muziek maken op een goede piano is de beste manier om de interesse van beginnende pianisten hoog te houden.

Bent u een gevorderde pianist maar u heeft geen plaats voor een vleugel? Ook dan hebben wij een uitgebreide keuze aan Europese piano’s in diverse prijsklassen.

De hoogte van een piano varieert van 110cm tot 138cm.
De prijzen voor buffetpiano’s beginnen voor een nieuw instrument vanaf            € 3.500,- voor een degelijke occasie piano moet u minimum € 1.700 neertellen. De prijzen zijn afhankelijk van de kwaliteit, nieuw/tweedehands of gerestaureerd, merk en kleur. U heeft een keuze uit diverse merken en kleuren.
In onze toonzaal vindt u zwarte piano's, witte piano's en bruine piano's.

Als piano specialisten zijn we trots op onze keuze voor tweedehandse piano’s. Ons team zal u wegwijs maken in de wereld van de piano’s en uw eventuele vragen beantwoorden. Alle occasie piano’s die in Hasselt staan zijn in eigen atelier nagekeken, hersteld of gerestaureerd met de nodige garantie.

Nieuwe piano’s staan in onze toonzaal van: C. Bechstein, W. Hoffmann, Zimmermann, Steingraeber & Söhne, Bösendorfer, Perzina, Steinberg

Occasie piano’s van o.a: Yamaha, Kawai, C. Bechstein, Zimmermann, Samick, Eterna, Bluthner, Irmler, Petrof, Pleyel, Rippen, … 

Wij geven u graag enkele tips voor de aankoop van een piano.

Wij bieden u 5 jaar garantie op elk instrument onder voorwaarden. Ons team van stemmers en pianotechnici staan steeds voor u klaar. Om van de garantie te kunnen genieten dient u het instrument 2 x jaar te laten stemmen door ons erkende stemmers.

U heeft DE piano gevonden? Dan transporteren wij ze zelf naar uw huiskamer. Onze transportdienst heeft al het materiaal en kennis in huis om uw piano veilig te transporteren: of dit nu gelijkvloers is of op verdiep. In dit filmpje kan u een indruk opdoen hoe wij ons pianotransport aanpakken.

Nieuwe piano: wit hoogglans: Perzina
Perzina wit hoogglans piano

Nieuwe piano: zwart hoogglans: W.Hoffmann
W. Hoffmann vision

Occasie piano: Yamaha: noten hoogglans
Yamaha occasie piano noten hoogglans