Bij Bol Piano’s kunt u, naast het aanschaffen van een piano, digitale piano of vleugel, ook terecht voor een aantal aanvullende diensten zoals de inkoop en taxatie van piano's en vleugels, reparaties en restauraties, het stemmen van piano's en vleugels en maandelijkse huur van instrumenten.

Ook is het mogelijk om na de vaste openingsuren een afspraken te maken, kan er gekeken worden naar een eventuele proefplaatsing, kan u pianolessen volgen of concerten bijwonen.

Kortom, bij Bol Piano's kunt u niet alleen een piano kopen. Wij kunnen adviseren, delen in de passie voor muziek en er samen met u voor zorgen dat uw en onze instrumenten in de beste status bij u thuis staan. We helpen u graag!

 

 

Inkoop


Heeft u een instrument dat u wilt verkopen? U kunt dit doen via Bol Piano’s. Het kan besloten worden dat Bol uw instrument inkoopt voor een bepaald bedrag, maar Bol kan ook bemiddelen in de verkoop door uw instrument in de showroom te plaatsen en het te verkopen voor een samen met u vastgestelde prijs.

Bekijk deze dienst

Restauratie en revisie


Bol Piano’s is het adres voor deskundig onderhoud, reparatie en restauratie van uw instrument. Of het nu om een volledige restauratie gaat of een kleine reparatie, er staan vakbekwame technici en een ‘Klavierbaumeister’ voor u klaar om uw instrument weer goed op orde te brengen of als nieuw te maken.

Bekijk deze dienst

Stemmen


Om uw kostbare instrument in goede conditie te houden is het aan te raden om deze minimaal 2x per jaar te laten stemmen. Bol beschikt over een uitgebreid netwerk van stemmers/technici. Dus waar u ook woont, er is altijd een gekwalificeerde stemmer bij u in de regio.

Bekijk deze dienst

Transport en verhuizen


Wanneer u een piano of vleugel bij ons koopt komen we deze persoonlijk bij u bezorgen, of u nu op de begane grond woont of hogerop! Wij werken volgens de ISO-normen.

Uw instrument is in goede handen!

Bekijk deze dienst

Maandelijkse huur


Bij Bol Piano's zijn er verschillende manieren waarop we ervoor kunnen zorgen dat ook u een piano in huis kan krijgen.

Zo kan er gekozen worden om een piano te huren op basis van vaste maandelijkse bedragen.

Bekijk deze dienst

Taxatie


Bent u benieuwd naar de waarde van uw instrument. Onze ervaren taxateurs kunnen dit voor u inzichtelijk maken. Wij zijn hier graag toe bereid om u te helpen!

Bekijk deze dienst