Vanessa Novak: zaakvoerster samen met echtgenoot Stefan Deckers: Ik maak alle tijd voor u om de diverse verschillen tussen alle piano's en vleugels uit te leggen en u zelf te laten ervaren. Ik geef regelmatig workshops voor kinderen over de piano dus de jonge beginnende pianisten krijgen de nodige informatie aangepast aan hun leeftijd. Gewerkt in de groothandel voor verkoop piano's voor België, Frankrijk en UK. Ervaring opgedaan in diverse pianofabrieken zoals C. Bechstein, W.Hoffmann, Steingraeber & Söhne en Perzina.

Dorine De Keyser: Fluitiste, afgestudeerd aan het Lemmens instituut. Docent dwarsfluit aan diverse academies. Pianostemmer, opgeleid door Stefan Deckers en werkzaam in Hasselt als stemmer en verkoop adviseur. Dorine zal je vrolijk, zoals ze is, al uw vragen beantwoorden en u begeleiden in de wereld van de piano's.

Stefan Deckers: Zaakvoerder: afgestudeerd als pianist aan het Lemmens instituut. Nam de zaak over van zijn ouders. Studeerde pianotechniek bij diverse grote pianofabrieken waaronder C. Bechstein, Steingraeber & Söhne, Bösendorfer, Perzina, Seiler. Hij heeft 30 jaar ervaring als pianodocent en pianotechnicus. Hij is meestal werkzaam in ons aangrenzend atelier, voor technische vragen kan u steeds bij hem terecht.

 

Online piano showroom afspraak
Bedankt voor uw afspraak bij Bol Piano’s & Vleugels
Een van onze team leden zal contact met u opnemen om uw afspraakgegevens te bevestigen.  

Met vriendelijke groet,
Het Bol Piano’s & Vleugels Team
www.bolpianos.nl
+31 318 527818