HUURKOOP

Een instrument kopen is voor een beginnende pianist niet gemakkelijk. Om u te helpen, kunt u bij ons terecht voor de huurkoop van een piano. Zo moet u niet meteen investeren, maar gaat u voor een huurcontract dat kan omgezet worden in een verkoop. 

Hoe werkt ons huursysteem? U kiest een piano en betaalt een waarborg van 20% en een vast bedrag van 2% per maand. Na maximum 12 of 24 maanden krijgt u de gelegenheid om het instrument aan te kopen en dan brengen wij de reeds betaalde huurgelden en waarborg op de aankoopsom volledig in mindering. Voor het resterende bedrag is er nog de mogelijkheid om een financiering af te sluiten.

Indien u niet door wenst te gaan met pianospelen, halen wij het instrument op en krijgt U na controle de waarborg terug. 

Het huren is uitsluitend mogelijk bij onze akoestische piano's. Bij digitale piano's is dit niet mogelijk.

FINANCIERING

U heeft de piano of vleugel van uw dromen gevonden in onze toonzaal? Wacht niet langer en koop via financiering zodat u dadelijk van uw instrument kan genieten.

In onze toonzaal in Hasselt wordt het krediet meteen aangevraagd. Wanneer je een krediet aanvraagt zullen we je een reeks vragen stellen over je persoonlijke situatie, je werk, je uitgaven en je inkomsten. Je aanvraag wordt onmiddellijk behandeld.

Ontdek ook onze financiering van piano's en vleugels aan 0% rente!

Representatief voorbeeld : Lening op afbetaling voor persoonlijke doeleinden van 11.000 EUR, jaarlijks kostenpercentage (JKP) van 5,99 % (vaste jaarlijkse debetrente : 5,83 %). Maandelijkse afbetaling van 211,80 EUR/maand in 60 maanden. Totaal te betalen bedrag 12.708,00 EUR.

Contacteer ons voor meer info over financiering piano