Heeft u een bruiloft of een concert en u wenst een goed instrument? Wij verhuren enkel Europese instrumenten die maximum drie jaar oud zijn. Deze Europese instrumenten zijn gekend om hun technische perfectie en volle klank. Ze zijn stemvast, door ons voorbereid en worden stipt geleverd, gecontroleerd ter plaatse en opgehaald.

Een Europese buffetpiano van W.Hoffmann made by C. Bechstein huurt u al vanaf € 330 excl. BTW/per dag.
Een Bechstein vleugel kan u huren vanaf € 530excl. BTW/per dag. Andere Europese modellen en merken zijn eveneens mogelijk. Op aanvraag zenden wij u onze prijsofferte op maat.

Ons bedrijf is in de Benelux de exclusieve vertegenwoordiging  van: C.Bechstein, Bösendorfer, Steingraeber & Söhne, W.Hoffmann, Perzina, G.Steinberg. Alle modellen van het gehele assortiment zijn altijd in onze showrooms voorradig.

Voor Concertverhuur bieden wij u in het bijzonder aan: de C.Bechstein Concertvleugel D282 en de D280: prijs € 1.300 excl. btw.
Deze prijzen zijn gebaseerd op afstanden binnen een straal tot 40 km. Naar rato gelden bij grotere afstanden de prijzen zich in verhouding tot de meer km’s.     

In onze prijs is stemming vooraf inbegrepen alsook transport gelijkvloers. Verdieping, trappen of podium zijn onderhevig aan aparte tarieven per offerte.