BOL PIANOS DE GROOTSTE PIANOWINKEL IN EUROPA BEVINDT ZICH IN VEENENDAAL IN HET HART VAN NEDERLAND.

In de showrooms staan daadwerkelijk honderden instrumenten opgesteld, die met elkaar vergeleken kunnen worden onder zelfde akoestische omstandigheden. Binnen een loopafstand van minder dan 8 seconden in dezelfde mood als waarin u zich die dag bevindt. Elk instrument is uniek en getuigt van een persoonlijk karakter waarvan er zeker een aantal bij uw smaak en budget passen.

Er is altijd plaats om kosteloos te parkeren op eigen terrein. Ook kunnen wij u graag van de trein op één van de beide stations van Veenendaal ophalen. Alle dagen van de week zijn wij aanwezig om u te ontvangen.

We zien u graag in onze winkel in Veenendaal!

 

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag:

Zaterdag:

Zondag:

 

09:00 - 17.00

10.00 - 17.00

11.00 - 17.00

Bol Piano's - Veenendaal

Inductorstraat 32

3903 KB

Veenendaal, NL

T. +31 (0)318 527818

E. info@bolpianos.nl 

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag:       9:00 - 17.00

Zaterdag:                   10.00 - 17.00

Zondag:                     11.00 - 17.00

   

 

Bol Piano's - Veenendaal

Inductorstraat 32

3903 KB

Veenendaal, NL

T. +31 (0)318 527818

E. info@bolpianos.nl 

   

 

FABRIKANT, GROOTHANDEL EN DETAILHANDEL

De showrooms van Bol Piano’s in Veenendaal zijn met elkaar wellicht het grootste selectiecentrum van Europa en daarbuiten. Voordat Bol Piano’s zich als winkel vestigde was zij de groothandel die Europawijd aan vele detailzaken piano’s en vleugels leverde van diverse bekende fabricaten.

AANWEZIGE COLLECTIES

De collecties van alle merken is nagenoeg altijd volledig aanwezig beschikbaar zoals C.Bechstein, Bösendorfer, Estonia, W.Hoffmann, Perzina, Steingraeber & Söhne, G.Steinberg, Zimmermann en meer. BOL vertegenwoordigt al deze merken exclusief voor de Benelux. Ook zijn er vele occasion piano’s voorradig. In het bijzonder ook geheel gerestaureerde piano’s en vleugels van het bekende Japanse merk Yamaha en Kawai. Ook Steinway & Sons is met diverse modellen volop vertegenwoordigd in onze showrooms.

UNIEKE EXEMPLAREN

Ook zijn in deze vestiging een aantal fraaie museumstukken te zien die de Pure Passie uitstralen van het bedrijf dat zich vereenzelvigt met de mooiste instrumenten der aarde, maar ook het verleden als oorsprong van de piano’s herbergt als “Gravicembalo Col Piano et Forte” . Een mooie C.Bechstein dirigentenpiano, waarvan het klavier opklapbaar is en bijzonder lange snaren heeft. Deze piano is afkomstig uit het destijdse Royal Opera House te London. Ook een zgn. tafelpiano van de Engelse bouwer Collard & Collard is een lust voor het oog, samen met ook een Johann Riedl vleugel die voorzien is van paarlmoeren toetsen en de ook zwarte toetsen een zeer bijzondere afwerking hebben.

SERVICES BOL PIANOS VEENENDAAL

Vanuit hoofdvestiging Veenendaal sturen wij onze stemmers aan om bij klanten in geheel Nederland aan huis te stemmen. Ook hebben we hier een ruime werkplaats waar reparaties en restauraties uitgevoerd worden. Ook technische zaken als het inbouwen van silent systemen en maken van snaren kunnen wij hier in eigen beheer doen.

BEREIKBAARHEID BOL PIANOS VEENENDAAL

Liggend aan de rondweg in Veenendaal is het pand makkelijk te vinden. Door de ligging vlak bij de A12 is de vestiging Veenendaal centraal gelegen in Nederland makkelijk te bereiken. Ook kunt u per trein via station Veenendaal Centraal of Veenendaal de Klomp komen. Indien nodig kunnen wij altijd transport van- en naar één van de stations verzorgen.

BEZOEK ONZE WINKEL IN VEENENDAAL, 7 DAGEN PER WEEK, EN LAAT JE ONDERDOMPELEN IN DE WERELD VAN DE PIANO. WE VERWELKOMEN U GRAAG!