Bol & van Urk, een begrip in de wereld van de akoestische piano's!

De Rotterdamse Pianohandel J. Van Urk B.V. startte in 1898 en was, onder de bezielende leiding van vier generaties van Urk, zowel in Nederland als in het buitenland een begrip in de wereld van akoestische piano’s en vleugels.

Vanaf 2013 maakt Pianohandel J. Van Urk B.V., onder de naam Bol & Van Urk Piano’s en Vleugels B.V., deel uit van Bol Piano's. Hiermee werd de collectie instrumenten nog verder uitgebreid met het exclusieve Bol assortiment. Bol & Van Urk Piano’s en Vleugels B.V. biedt nu ruimte aan een groot assortiment nieuwe Bösendorfer, Steinway & Sons, Steingraeber & Söhne, C. Bechstein, Bechstein Premium, W. Hoffmann, G. Steinberg en Perzina instrumenten.

Ook biedt Bol & van Urk een zeer ruime keuze aan occasion instrumenten. Het occasion assortiment bestaat niet alleen uit piano’s en vleugels van bekende Aziatische merken zoals Yamaha en Kawai, maar ook uit een variëteit aan instrumenten van de gerenommeerde Duitse piano- en vleugel bouwers.

We zien u graag in onze winkel in Krimpen aan den IJssel!

 

Openingstijden

Maandag:

Dinsdag t/m Zaterdag:

Zondag:

 

Op afspraak

10.00 - 17.00

11.00 - 17.00

Bol Piano's - Krimpen

Griendstraat 1-3

2921 LA

Krimpen aan den IJssel, NL

T. +31 (0)18 081 01 88

E. krimpen@bolpianos.nl

Openingstijden

Maandag:                Op afspraak

Dinsdag t/m Zaterdag:10.00 - 17.00

Zondag:                  11.00 - 17.00

 

   

Bol Piano's - Krimpen

Griendstraat 1-3

2921 LA

Krimpen aan den IJssel, NL

T. +31 (0)18 081 01 88

E. krimpen@bolpianos.nl

 

 

AANWEZIGE COLLECTIES

In ons filiaal in Krimpen aan den IJssel hebben we een zeer ruime showroom. Uiteraard kunt u hier een ruim aanbod van onze nieuwe instrumenten vinden zoals Perzina, G. Steinberg, W. Hoffmann, Zimmermann en C. Bechstein. Los van deze nieuwe instrumenten is de winkel gefocust op occasions. In deze winkel hebben we een zeer ruim assortiment van gebruikte en gerestaureerde piano’s en vleugels. Zowel de betaalbare piano voor de starter tot gebruikte topinstrumenten van o.a. Schimmel, Bösendorfer, Pleyel, Rameau, Seiler. Of u nu een kleine piano of grote vleugel zoekt, het staat er allemaal!

SERVICES BOL PIANOS KRIMPEN

In Krimpen hebben we een eigen werkplaats, waar o.a. alle occasion piano die binnen komen uitgebreid onder handen worden genomen zodat deze in perfecte conditie te bewonderen zijn in onze showroom. Ook zaken als reparaties, snaren maken, tot aan zelfs complete revisies kunnen we hier in eigen beheer uitvoeren.

BEREIKBAARHEID BOL PIANOS KRIMPEN

Net buiten de drukte van Rotterdam is de winkel in Krimpen makkelijk bereikbaar. Ook hebben we hier ruim voldoende (gratis) parkeerplekken tot onze beschikking. Krimpen aan den IJssel in per auto makkelijk bereikbaar via o.a. A16 en A20 en ligt vlak aan de hoofdweg. Ook buslijn 194 stopt voor de deur.

BEZOEK ONZE WINKEL IN KRIMPEN, EN LAAT JE ONDERDOMPELEN IN DE WERELD VAN DE PIANO. WE VERWELKOMEN U GRAAG!