Bol & Sanders helpt u graag om uw muzikale droom waar te maken!

Met veel passie voor muziek, maar ook met liefde voor muziek en met kennis over muziek is de pianozaak BOL & SANDERS op de Ceintuurbaan 434-436 te Amsterdam de beste plaats voor een deskundig advies. U kunt ons vinden vlakbij de rivier van Amsterdam . de mooi Amstel.

De zaak bestaat sinds 1940 al meer dan 75 jaar jong en we zijn met recht trots op de mooiste collectie van verschillende beroemde pianomerken, zoals Bösendorfer, C.Bechstein, Steingraeber & Söhne, W.Hoffmann, Perzina, G.Steinberg, Yamaha, Kawai en nog veel meer.

Ook beschikken wij altijd over een flink aantal occasion piano’s in de beginnersprijsklasse, die u in vergelijk ook kunt nemen indien u een digitale piano aan zou willen schaffen. Wij hebben de gehele lijn van o.a. Casio voorradig.

Wij helpen u graag om uw muzikale dromen waar te maken. Pianospelen helpt u of uw kind gezond te blijven en slim te worden, met gevoel en emoties.

U bent van harte welkom in de oudste pianozaak van Amsterdam.

 

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag:

Zaterdag:

Zondag:

 

10:00 - 18.00

10.00 - 18.00

11.00 - 17.00

Bol Piano's - Amsterdam

Ceintuurbaan 434 - 436

1074 EB

Amsterdam, NL

T. +31 (0)20 671 91 67

E. marina@bolpianos.nl

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag: 10:00 - 18.00

Zaterdag:                 10:00 - 18.00

Zondag:                   11.00 - 17.00

 

 

Bol Piano's - Amsterdam

Ceintuurbaan 434 - 436

1074 EB

Amsterdam, NL

T. +31 (0)20 671 91 67

E. marina@bolpianos.nl

   

 

AANWEZIGE COLLECTIES

In Amsterdam hebben wij een mooi assortiment van beginnerspiano tot aan topmerken. Wij hebben altijd een aantal zeer scherp geprijsde starterspiano’s in meerdere modellen en kleuren voorradig. Ook kunt u bij ons de gerestaureerde Yamaha piano’s en vleugels uitproberen. Van onze vaste merken zoals W. Hoffmann, Zimmermann, G. Steinberg en Perzina hebben wij doorgaans de best verkochte modellen staan.

Indien u een toppiano zoekt, bent u ook in Amsterdam aan het goede adres. Alle topmodellen van C. Bechstein, Steingraeber & Söhne en Bösendorfer hebben wij voor u in onze showroom opgesteld.

SERVICES BOL PIANOS AMSTERDAM

Alhoewel onze voornamelijk productie en technische dienst in Veenendaal hebben, kunnen wij hier de meest essentiële zaken zelf uitvoeren. Indien u een piano aanschaft met silent systeem, kunnen wij dit zelf inbouwen. Ook het stemmen en kleine reparaties doen wij hier.

BEREIKBAARHEID BOL PIANOS AMSTERDAM

Centraal gelegen aan de Ceintuurbaan in Amsterdam, bevind onze winkel zich op een prachtige locatie in een mooi oud Amsterdams pand. Doordat de winkel zich in harte Amsterdam begeeft, is deze makkelijk met openbaar vervoer bereikbaar. Onder andere tramlijn 3 en buslijn 246 stoppen praktisch voor de deur van de winkel. Ook met de auto is de winkel bereikbaar. Parkeergelegenheid is er in de omliggende straten en enkele parkeergarages.

BEZOEK ONZE WINKEL IN AMSTERDAM, 7 DAGEN PER WEEK, EN LAAT JE ONDERDOMPELEN IN DE WERELD VAN DE PIANO. WE VERWELKOMEN U GRAAG!