Jazzy summer

Tijdens de zomer organiseerden we een aantal Jazz piano solo concerten. Tijdens deze zomeravonden kon u genieten van een geweldige portie Jazz en een glas bubbels achteraf.

Ewout Pierreux is de vaste pianist en echtgenoot van de Zuid-Afrikaanse zangeres Tutu Puoane. Verder maakt hij deel uit van Rebirth::Collective, de mini-bigband onder leiding van trombonist Dree Peremans en van het Bart Defoort Quintet.
Pierreux is als docent Jazzpiano en Ensemble verbonden aan De Kunsthumaniora in Antwerpen.

Harry Kanters is een virtuoze pianist in verschillende stijlen van de traditionele Jazz. Zijn specialiteit omvat Ragtime, New Orleans, Stride, Swing en Early Bebop. Met zijn uitgebreide repertoire is Harry een populaire pianist in 'All Star' line-ups en een geliefde gastsolist bij diverse bands en internationaal erkend. Hij organiseert tevens concerten met internationale gasten.

Charles Loos is een jazz pianist/componist . In 1972 studeerde hij compositie en Jazz Orkest in Berklee College in Boston. Terug in België was hij co-oprichter van 'Les Lundis d'Hortense', een vereniging voor Jazz muzikanten. Hij heeft meer dan 20 albums opgenomen.

Arne Van Coillie begon op 8 jarige leeftijd met muzieklessen. Op zijn 22ste startte hij lessen te volgen in de pas opgerichte Jazz afdeling in het Lemmensinstituut.
Jazz geschiedenis is zijn specialiteit. Hij geeft nu les in het conservatorium en in Musart(muziekhumaniora) te Hasselt. Arne treedt op met het 'Arne Van Coillie Trio', met de groep 'Hepcats' en Kim Versteynen met 'Kim In the Middle', piano solo, en met het cross-over project 'Classical Music Meets Jazz: George Gershwin'.